Vreau si eu! Ce trebuie sa fac?

Daca vrei sa ai propria agenda, iata cativa pasi despre cum trebuie sa procedezi:

Primul pas

Pentru inceput este important sa ma contactezi. Vom discuta despre cum vrei sa fie agenda ta, despre dimensiuni, culori si pentru ce vrei sa o folosesti.

Orice discutie e binevenita iar orice informatie te poate ajuta sa te decizi asupra produsului final. Eu iti voi explica ce pot face si in cat timp.

Al doilea pas

Dupa cateva zile iti voi trimite o prima varianta care va constitui punctul de plecare. Vom discuta modificarile care mai trebuie facute si dupa aceasta iti voi trimite varianta finala pentru aprobarea ta.

Dupa ce primesc confirmarea ca partea grafica arata asa cum iti doresti, voi incepe sa lucrez la montarea agendei. Pe parcursul acestui proces iti voi trimite poze cu evolutia ei.

Al treilea pas

Dupa ce voi finaliza agenda, vom stabili detaliile de plata si modul de livrare. Ma voi asigura ca aceasta este protejata bine pe toata durata livrarii astfel incat sa ajunga la tine in stare perfecta.

Dupa ce ai primit agenda, te rog sa imi lasi un feedback pe site sau pe pagina de facebook. Asa voi sti daca esti multumita si ce pot imbunatati, daca e cazul.