Despre mine si primele agende

Ciao! Eu sunt Andreea. 🙂

Hai sa-ti povestesc despre cum am inceput sa creez agende personalizate, si asa ma vei cunoaste mai bine!

Am fost studenta la Arhitectura, iar ca orice arhitect in devenire, creionul si hartia sunt prieteni de nadejde. Mereu trebuia sa imi iau notite si sa le am bine structurate si oricand la indemana. Pentru aceasta am apelat la agendele din comert. Dar ele nu au reusit niciodata sa satisfaca nevoile mele. paginile aveau calendare, spatiul alocat scrisului era prea mic pe fiecare pagina.

Am decis sa fac propria agenda. Dupa mult searching online am inceput sa lucrez la propria agenda. Coperta era imbracata cu un material dragut, gri. Interiorul era foarte util pentru ca imi permitea sa scriu si sa fac tabele, scheme, etc. Avea un buzunar la spate unde imi tineam o poza cu mine si iubitul meu (sotul meu acum).

agende personalizate elegante

Evident ca agenda a fost remarcata imediat de cei apropiati. Aceasta nu era deloc perfecta, ci avea mici imperfectiuni, pe care nu stiam cum sa le rezolv. Din fericire, intre timp, am aflat cum sa le evit iar acum agendele mele sunt mult mai ok, fara defecte, zic eu. 🙂

Dupa un timp, la un eveniment in familie, cumnatele mi-au vazut agenda si le-a placut foarte mult. Mi-au zis ca vor si ele o agenda handmade, pentru ca e diferita si mai speciala. Am reusit sa fac una Danielei, cea care are un business foarte dragut. De asemenea, Madalinei care la randul ei are un business la fel de frumos.

Asa a inceput totul. Cea mai buna recomandare e cea verbala si inevitabil agendele mele au devenit cunoscute. Ceea ce acoperea la inceput o nevoie a mea, a devenit o solutie pentru multe doamne si domnisoare.

 

PRIMA COMANDA

Daniela mi-a propus sa imi vand agendele in magazinul ei din Navodari. Am creat sase agende pe care le-am trimis la Constanta si care s-au vandut in cateva zile. A fost un impuls puternic pentru ca am inteles ca munca mea e apreciata. Mai tarziu am trimis cinci agende la Bacau. Madalina s-a oferit sa le comercializeze si ea.

Grafica o fac eu, iar cand ceva nu-mi place apelez la sotul meu, care are un ochi critic extrem de enervant cateodata. De fapt, totul fac eu; de la zero. Grafica, copertile, text blocul, semnul de carte toate sunt alese si gandite pentru a se armoniza perfect atunci cand vor forma un „notebook”.

PUTINA FILOZOFIE DE VIATA, NU STRICA NIMANUI

Ca orice lucru bine facut, e nevoie de timp si rabdare pentru a creea o agenda. Trebuie sa fiu atenta la fiecare detaliu, la modul in care manevrez print-urile cu adeziv ori autocolant. Incerc sa evit orice mica eroare pentru ca ceea ce imi doresc e sa creez agende care sa imi multumeasca clientii, sa le acopere nevoia si de asemenea, sa ma multumeasca si pe mine.

Munca trebuie rasplatita si nimic nu e gratuit. Cel care apreciaza munca unui om si calitatea pe care o aduce muncii sale, stie ca un lucru de calitate nu e si nu va fi niciodata gratis.

Acum fac agende pentru oameni de vanzari, manageri de companie, viitoare mirese, adolescenti cu vise frumoase, tineri talentati, etc.

Lucruile au avansat foarte mult pentru ca fac totul cu pasiune si nu-mi dau seama ca muncesc. E important sa nu uitam ca prin munca se realizeaza visele.

Cand am gasit acesta mica pasiune, atunci am inteles ca mi-a fost daruit ceva de pret. Nu vreau sa stric acest lucru.

Fac aceasta si pentru tine, pe care unii te-ar numi clienta, dar eu prefer sa te numesc prietena.

Ok, am povestit cam mult despre mine; acum mi-ar placea sa te cunosc si eu!

Scrie-mi despre tine in comentariu mai jos, sau daca ai o agenda de la mine, hai sa povestim despre ea!

Cu sinceritate.

Andreea 🙂