MY BIBLE STUDY JOURNAL

Au fost multe predici sau discursuri in biserica pe care le-am apreciat datorita intelepciunii regasite in ele. Cu toate astea, am pierdut multe din informatiile primite pentru ca nu mi le-am notat si nici nu am meditat destul la ele.

Astfel, am creat aceasta agenda special pentru a retine in scris cat mai multe informatii dintr-o predica sau dintr-un studiu biblic. Acest tip de informatii din Cuvantul lui Dumnezeu, stiu ca imi aduc intelepciune si viata.

„Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu şi de folos ca să înveţe, să mustre, să îndrepte, să dea înţelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârşit şi cu totul destoinic pentru orice lucrare bună.” (2 Timotei 3:16,17)

ORGANIZARE

Paginile sunt structurate astfel incat sa poti scrie cat mai multe informatii in ele. La finalul paginii am lasat spatii pentru meditatie si pentru desenat.

GRAFICA DEOSEBITA

Este disponibila în trei variante de culori: Negru, Mentă, Crem. Grafica florala denota eleganta care sa se potriveasca stilului tau.

PRACTICA

Vei descoperi liste in care sa-ti notezi binecuvantarile si motivele de rugaciune, precum si 31 de provocari care iti vor schimba viata.

Investeste in cresterea ta spirituala!

Alege modelul care ti se potriveste prin selectarea optiunilor de mai jos.

My Bible Study Journal

85,00 lei

Acesta este darul potrivit pe care îl merită fiecare femeie creștină! Conține pagini cu tabele speciale pentru structurarea studiului, pagini speciale pentru a nota binecuvântările și motivele de rugăciune, precum si pagini cu capitole pentru o mai bună organizare a jurnalului.

GoleșteTERMEN DE LIVRARE - Termenele de livrare sunt cuprinse intre 1 si 5 zile in functie de stocurile disponibile.

MODALITATI LIVRARE - Produsele se pot livra gratuit in Timisoara sau prin servicii de curierat la locatia indicata de dvs..

AI INTREBARI? Ne poti contacta prin formularul de contact.

Categories: , SKU: STK - 1077

Informații suplimentare

textblock

Spirala

Numar pagini

77

Format

A5

culori

Crem, Menta, Negru

Limba

Engleza, Romana